Ministrul Sportului: "Rezolvăm şi problema de la patinoarul Flamaropol, aflat într-o situaţie deplorabilă". Când se va construi NOUL PATINOAR în Bucureşti

Ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că se fac demersuri pentru construirea unui nou patinoar în cadrul Complexului Naţional, precizând şi termenul de finalizare.

1021 afișări
Imaginea articolului Ministrul Sportului: "Rezolvăm şi problema de la patinoarul Flamaropol, aflat într-o situaţie deplorabilă". Când se va construi NOUL PATINOAR în Bucureşti

Ministrul Sportului: "Rezolvăm şi problema de la patinoarul Flamaropol, aflat într-o situaţie deplorabilă". Când se va construi NOUL PATINOAR (Imagine: George Filip/ Mediafax Foto)

"Putem spune cu bucurie că rezolvăm şi problema de la patinoarul Flamaropol, aflat într-o situaţie deplorabilă. A fost una dintre problemele de suflet cu care ne-am confruntat. Nu a fost finanţat, nu s-au găsit alte surse, iar patinoarul a ajuns în situaţia în care nu se mai putea practica sport. Prin înţelegere cu Consiliul General al Primăriei Municipiului Bucureşti, a transferat acest patinoar şi terenul aferent către Consiliul General. Se afectuează un studiu pentru construcţia unui nou patinoar. Termenul de finalizare este undeva la sfârşitul lui 2015, când vom avea un nou patinoar în Bucureşti", a spus ministrul.

Nicolae Bănicioiu a precizat că împreună cu Ministerul Dezvoltării vor fi demarate lucrările de reabilitare a complexurilor sportive: "Împreună cu ministerul dezvoltării am reuşit să promovăm o hotărâre de guvern privind programul de reabilitare a complexele sportive naţionale pentru a îmbunătăţi structura sportivă de performanţă. Ministerul dezvoltării va pune în practică acest program din 2014".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici