Minor suspectat că ar fi comis mai multe tâlhării, reţinut de poliţişti

Un minor suspectat că ar fi comis mai multe tâlhării pe raza sectorului 3 din Capitală, în perioada iunie - decembrie 2016, a fost depistat şi reţinut de poliţişti. Tânărul a fost prezentat instanţei, judecătorii dispunând arestarea lui preventivă.

160 afișări
Imaginea articolului Minor suspectat că ar fi comis mai multe tâlhării, reţinut de poliţişti

Minor suspectat că ar fi comis mai multe tâlhării, reţinut de poliţişti

"Sâmbătă, poliţiştii din Capitală au depistat şi reţinut un minor suspectat de săvârşirea, împreună cu alţi doi coautori, a mai multor infracţiuni de tâlhărie, în perioada iunie 2016 – decembrie 2016. Doi dintre aceştia au fost depistaţi şi arestaţi preventiv în luna decembrie, anul 2016", transmite Poliţia Capitalei printr-un comunicat de presă.

Tinerii ar fi acţionat în zona parcurilor din sectorul 3 al Capitalei.

"În luna iunie, anul 2016, cei în cauză au deposedat o femeie de telefonul mobil, smulgându-l din mâna victimei. În luna august, anul 2016, tâlharii au smuls o geantă din mâna victimei, după care au fugit, iar geanta au abandonat-o la circa 20 metri de locul faptei. În luna noiembrie, anul 2016, cei trei minori au deposedat o altă victimă de geanta personală, prin smulgere, în timp ce aceasta se afla în apropierea unei staţii de metrou. Tot în luna noiembrie, anul 2016, cei în cauză au smuls geanta unei victime, în timp ce aceasta intra în scara unui bloc din Sectorul 3. În luna decembrie, anul 2016, exercitând acte de violenţă asupra victimei, tâlharii au deposedat-o pe aceasta de geanta personală", explică poliţiştii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici