Minus 20 de grade Celsius în municipiul Sibiu

Meteorologii sibieni au anunţat că noaptea de duminică spre luni a fost cea mai geroasă din această iarnă, în municipiul Sibiu înregistrându-se minus 20 de grade, mai frig decât în zona montană, la Bâlea Lac fiind minus 19 grade Celsius.

46 afișări
Imaginea articolului Minus 20 de grade Celsius în municipiul Sibiu

Minus 20 de grade Celsius în municipiul Sibiu (Imagine: Nicu Mircea/Mediafax Foto)

Potrivit Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud Sibiu, în noaptea de duminică spre luni au fost minus 20 de grade Celsius în municipiul Sibiu, fiind cea mai scăzută temperatură din judeţ.

La Bâlea Lac, unde de obicei se înregistrează cele mai scăzute temperaturi din judeţ, au fost minus 19 grade Celsius şi strat de zăpadă de 50 de centimetri, la Păltiniş s-au înregistrat minus 17 grade Celsius, iar la Dumbrăveni, în zona de nord a judeţului Sibiu, au fost minus 15 grade Celsius.

Stratul de zăpadă la Sibiu măsoară 18 centimetri, iar reprezentanţii Spitalului Clinic de Urgenţă Sibiu au anunţat că la sfârşitul săptămânii 16 persoane au ajuns la spital cu fracturi, după ce au căzut pe gheaţă. În plus, o persoană a ajuns la spital cu hipotermie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici