Minus 5 grade Celsius, sâmbătă noaptea, în judeţul Harghita

Răcirea accentuată a atmosferei, prognozată de meteorologi pentru acest sfârşit de săptămână, a ocolit judeţul Harghita supranumit "Polul Frigului" sau "Mica Siberie a României", minus 5 grade Celsius fiind cea mai scăzută temperatură din acest judeţ, înregistrată în pasul Bucin, sâmbătă noaptea.

1 afișare

"Cea mai scăzută temperatură din judeţ s-a înregistrat în pasul Bucin, unde mercurul din termometre a coborât până la minus 5 grade Celsius şi unde, în cursul serii de sâmbătă, precipitaţiile au luat formă de măzărică pentru un interval de o oră, fără ca aceasta să se depună ", a precizat, duminică, meteorlogul de serviciu de la Staţia din Miercurea Ciuc, Tanko Karoly, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, la Topliţa, Joseni şi Odorheiu Secuiesc minima a fost de 0 grade Celsius, iar la Miercurea Ciuc - de plus un grad.

"Cerul este înnorat acum, dar este posibil ca, în cursul nopţii de duminică spre luni, să se însenineze şi temperaturile să scadă, fiind prognozate minime de -3 pentru dimineaţa de luni", a adăugat Tanko Karoly.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici