Minus 8,4 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Temperaturile au coborât, luni dimineaţă, până la minus 8,4 grade Celsius la Miercurea Ciuc, meteorologii confirmând că fost cea mai rece dimineaţă din toamna acestui an.

1 afișare
Imaginea articolului Minus 8,4 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Minus 8,4 grade Celsius la Miercurea Ciuc

După ora 8,00, la Staţia Meteo din Miercurea Ciuc s-au minus 8,4 grade Celsius, iar la sol s-au instalat îngheţul şi bruma.

Temperaturi negative s-au înregistrat şi în alte localităţi din judeţ: la Joseni au fost minus 7 grade Celsius, la Topliţa minus 5,6 grade Celsius, la Odorheiu Secuiesc minus 3,7 grade Celsius , iar în zona înaltă din Pasul Bucin minima a fost de minus 6,3 grade Celsius.

"Este cea mai scăzută temperatură consemnată în această toamnă în zonele locuite din ţară", a afirmat meteorologul de serviciu de la Staţia din Miercurea Ciuc, Tanko Karoly.

Locuitorii nu au resimţit frigul pentru că în Miercurea Ciuc se furnizează energie termică în locuinţe de aproape o lună. Societatea de gospodărire locală GOSCOM Miercurea Ciuc a început să furnizeze agent termic în tot oraşul în 20 septembrie, după ce trei nopţi consecutiv temperaturile au coborât sub limita de 0 grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici