Mircea Bravo îţi spune cum a dat avocatura pe comedie şi cât de profitabil este

  • Înainte să fie comendiant, Micea Popa a vrut să devină avocat
  • După 6 ani, are aproape 3 milioane de urmăritori pe Facebook
  • A făcut clipuri de promovare pentru Nato, Parlamentul European şi Samsung
1287 afișări
Imaginea articolului Mircea Bravo îţi spune cum a dat avocatura pe comedie şi cât de profitabil este

Mircea Bravo îţi spune cum a dat avocatura pe comedie şi cât de profitabil este

Pe Mircea Bravo îl ştii de pe Facebook şi Youtube. Ai râs cel puţin o dată la clipurile cu bunica. Hai să-ţi spun cum a ajuns să fie comendiant.

Numele lui adevărat este Mircea Popa, are 33 de ani şi a ales acest drum după ce a ratat la mustaţă intrarea în barou: din 70 de grile, a făcut 69. După 6 ani de muncă are aproape 3 milioane de urmăritori pe Facebook. Cel mai vizionat clip are peste 20 milioane de vizualizări. În filmuleţele lui apar atât actori, prieteni, dar şi membri ai familiei. De departe cea mai îndrăgită e Bunica...dar nu bunica lui adevărată.

Mircea Bravo: Primele mele clipuri au fost cu un impact foarte puternic, mi-am compromis orice şansă de a mă întoarce la meseria de avocat. Clipuri în scutec pe stradă. Ne inspirăm din realitatea de zi cu zi. Dacă aş trăi în Elveţia sau Danemarca, am şoma în subiecte, lumea e mai echilibrată, mai normală.

Între timp, Mircea şi-a deschis şi un studio de producţie. Dacă vrei să ai un clip viral, apelezi la el. I-au fost clienţi cei de la NATO, Parlamentul European, Microsoft sau Samsung. Cea mai mare cerere este pentru clipurile în care apare Bunica Lenuţa.

Mircea Bravo: Un brand vine la noi şi spune că vreau ca produsul meu să ajungă la 5 milioane de oameni, noi facem un clip care organic ajunge la 5 milioane de oameni prin distribuiri. Noi comparăm cu televiziunea, cât costă o reclamă la TV şi cât la noi. Ia o televiziune din a doua linie, vezi cât e minutul de publicitate si înmulţeşte cu 3. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici