Mircea Dinescu are zece zile pentru a elibera conacul de la Galicea Mare (Dolj)

Poetul Mircea Dinescu urmează să fie evacuat din conacul-cramă din comuna doljeană Galicea Mare, poliţia din localitate primind, joi, o solicitare din partea executorului judecătoresc de a asigura desfăşurarea în bune condiţii a acţiunii de executare silită.

42 afișări
Imaginea articolului Mircea Dinescu are zece zile pentru a elibera conacul de la Galicea Mare (Dolj)

Mircea Dinescu are zece zile pentru a elibera conacul de la Galicea Mare (Dolj)

Moştenitorii boierului Petre Durlescu au câştigat în instanţă retrocedarea conacului-cramă de la Galicea Mare (Dolj), închiriat de Mircea Dinescu, sentinţa definitivă fiind dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

În baza hotărârii judecătoreşti, reprezentanţii moştenitorilor l-au notificat, la începutul lunii, pe poetul Mircea Dinescu, cerându-i să elibereze proprietatea.

Poliţia din Galicea Mare a primit, joi, o solicitare din partea executorului Cornel Iovan, din Băileşti, pentru a-l ajuta la punerea în aplicare a unei executări silite.

Executorul judecătoresc, care, în cele din urmă, s-a dus, joi dimineaţă, fără poliţişti, la conac, s-a întâlnit cu Mircea Dinescu şi a încheiat o înţelegere cu acesta prin care îi mai lasă poetului zece zile la dispoziţie pentru a-şi evacua bunurile.

"Am discutat cu domnul Dinescu, care ne-a cerut un răgaz de zece zile. Am fost de acord cu propunerea dumnealui. Trebuie să-şi ia bunurile de acolo", a declarat Cornel Iovan, executorul judecătoresc.

El spune că Mircea Dinescu trebuie să elibereze o clădire-cramă, o clădire de birouri şi un teren de 8.000 de metri pătraţi pe care le închiriase prin societatea MD Agricola de la SC Agricola Industrial SRL Galicea Mare, societate care îi aparţine de asemenea.

Contactat de MEDIAFAX, Dinescu a declarat că nu are absolut nicio pretenţie în ce priveşte respectivele imobile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici