Mircea Popa, profesor la UMF Carol Davila, numit de Florian Bodog manager al Institutul Cantacuzino

Ministrul Sănătăţii Florian Bodog a anunţat joi, la începutul şedinţei de guvern, că îl numeşte în funcţia de manager al Institutului Cantacuzino pe Mircea Popa, profesor de microbiologie la UMF Bucureşti, urmând ca în scurt timp să fie prezentat şi un grafic de lucru.

1809 afișări
Imaginea articolului Mircea Popa, profesor la UMF Carol Davila, numit de Florian Bodog manager al Institutul Cantacuzino

Mircea Popa, profesor la UMF Carol Davila, numit de Florian Bodog manager al Institutul Cantacuzino (Imagine: SILVIU MATEI/ MEDIAFAX FOTO)

”Astăzi numesc manager la Cantacuzino. Este vorba de domnul profesor Popa de la Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” Bucureşti, profesor de microbiologie, care a acceptat să preia aceaastă funcţie şi în cel mai scurt timp vă vom prezenta un grafic de lucru”, a declarat ministrul Sănătăţii Florian Bodog.

Mircea Ioan Popa este microbiolog la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, din Capitală.

Potrivit CV-ului, el a absolvit facultatea în 1987, cu media 9.74, iar în 1994, Popa a devenit medic specialist, fiind declarat şef de promoţie.

Este absolvent a peste 30 de cursuri postuniversitare, între care 20 internaţionale, el redactând peste 340 de lucrări ştiinţifice, este coautor a patru cărţi în domeniul microbiologie. Totodată, Popa este membri în echipa de redactare a două rapoarte ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici