Miron Cozma a venit la Primăria Voluntari pentru a-l susţine pe Pandele

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a sosit, duminică seară, la Primăria Voluntari, unde are loc o manifestaţie de susţinere a primarului Costel Pandele (PSD), care a fost scos dintr-o emisiune televizată.

33 afișări
Imaginea articolului Miron Cozma a venit la Primăria Voluntari pentru a-l susţine pe Pandele

Miron Cozma a venit la Primăria Voluntari pentru a-l susţine pe Pandele (Imagine: Mediafax Foto)

Miron Cozma a spus că a venit să-l sprijine pe Pandele.

Câteva sute de persoane protestau, duminică seară, în faţa Primăriei Voluntari, în timp ce primarul Costel Pandele (PSD) a anunţat că intră în greva foamei, reclamând că nu i s-a oferit posibilitatea să răspundă unor acuzaţii lansate la adresa sa într-o emisiune televizată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al primăriei Voluntari, Sandra Ferea, primarul Costel Pandele a decis să intre în greva foamei împreună cu 17 consilieri locali din partea PSD, în timp ce în faţa primăriei din localitate protestează aproximativ trei sute de persoane, în semn de solidaritate cu aceştia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici