Miron Mitrea rămâne în închisoare după ce instanţa i-a respins noua cerere de eliberare condiţionată

Fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, rămâne în închisoare după ce instanţa i-a respins o nouă cerere de eliberare condiţionată, dar decizia poate fi contestată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1904 afișări
Imaginea articolului Miron Mitrea rămâne în închisoare după ce instanţa i-a respins noua cerere de eliberare condiţionată

Miron Mitrea rămâne în închisoare după ce instanţa i-a respins noua cerere de eliberare condiţionată (Imagine: Liviu Adascalitei/ Mediafax Foto)

La Judecătoria Medgidia s-a judecat luni cererea de eliberare condiţionată formulată de Miron Mitrea, încarcerat în prezent în Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa.

Instanţa a respins solicitarea făcută de fostul ministru al Transporturilor şi a stabilit termen de reiterare după data de 17 martie. De asemenea, Mitrea a fost obligat la plata către stat a sumei de 300 de lei cu titlul de cheltuieli judiciare.

Decizia magistraţilor nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de trei zile de la comunicare.

Miron Mitrea a mai făcut o încercare de a ieşi din închisoare înainte de termen, în urmă cu aproximativ două săptămâni, dar şi atunci solicitarea i-a fost respinsă în instanţă.

Miron Mitrea a fost condamnat, definitiv, în februarie 2015, la doi ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de luare de mită. El a fost încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă începând cu data de 13 februarie 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici