Mizerie lăsată pe litoral, după minivacanţa de 1 mai. Garda de mediu a dat amenzi unei administraţii locale

Primăria comunei Limanu a fost amendată de comisarii Gărzii de Mediu din Constanţa, care au verificat măsurile de salubrizare luate de autorităţile locale după minivacanţa de 1 mai.

400 afișări
Imaginea articolului Mizerie lăsată pe litoral, după minivacanţa de 1 mai. Garda de mediu a dat amenzi unei administraţii locale

Mizerie lăsată pe litoral, după minivacanţa de 1 mai. Garda de mediu a dat amenzi unei administraţii locale

Comisarii Gărzii de Mediu din Constanţa au făcut un control în Vama Veche pentru verificarea măsurilor luate de Primăria Limanu după minivacanţa de 1 Mai, privind starea de salubrizare a staţiunii.

„Urmare a verificărilor efectuate, UAT Limanu a fost sancţionată cu amendă de 15.000 lei pentru nerespectarea obligaţiei legale privind colectarea separată a deşeurilor generate pe raza localităţii şi neasigurarea unei stări corespunzătoare de salubrizare”, au transmis reprezentanţii Gărzii de Mediu Constanţa.

Aceştia au precizat că pentru remedierea neregulilor constatate s-au stabilit mai multe măsuri, urmând să se verifice stadiul rezolvării acestora.

De asemenea, Garda de Mediu Constanţa a anunţat că este în legătură permanentă cu inspectorii din cadrul Apelor Române ABA-DL, împreună cu care face verificări la operatorii de plajă de pe litoral.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici