MJ: Primii 98 de experţi tehnici judiciari autorizaţi în specializarea "Arhitectură", selectaţi

Ministerul Justiţiei a selectat, în urma unui interviu, primii 98 de candidaţi pentru dobândirea calităţii de expert tehnic judiciar în specializarea "Arhitectură", potrivit unui comunicat transmis, marţi, de instituţie.

1477 afișări

Procedura privind interviul pentru dobândirea calităţii de expert tehnic judiciar în specializarea "Arhitectură" a fiost derulată de Ministerul Justiţţiei în perioada 30 mai - 2 iunie.

La interviu au participat persoane care au calitatea de "arhitect cu drept de semnătură", membri ai Ordinului Arhitecţilor din România, înscrise în Tabloul Naţional al Arhitecţilor din România.

În urma verificării dosarelor de înscriere şi a susţinerii interviului, dintre cei 120 de candidaţi înscrişi au fost declaraţi admişi 98. Aceştia urmează să fie primii experţi tehnici judiciari autorizaţi de către Ministerul Justiţiei în specializarea "Arhitectură", prin înscrierea acestora în Tabelul nominal al experţilor tehnici judiciari astfel, astfel ncât să fie acoperite necesităţile instanţelor în domeniu.

Prin Ordinul 199/2010 al Ministrului Justiţiei pentru aprobarea Nomenclatorului specializărilor expertizei tehnice judiciare s-au implementat noi specializări frecvent solicitate de instanţele judecătoreşti şi de alte organe cu atribuţii jurisdicţionale şi au fost actualizate specializările în concordanţă cu Nomenclatorul specializărilor din învăţământul superior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici