Moarte suspectă în Giurgiu: Un şofer de tir din Republica Moldova, găsit decedat în cabina maşinii

Un şofer de tir în vârstă de 44 de ani, din Republica Moldova, a fost găsit mort, miercuri, în cabina maşinii staţionate în parcarea din apropierea Vămii Giurgiu, iar poliţiştii cercetează împrejurările în care a survenit decesul bărbatului.

169 afișări
Imaginea articolului Moarte suspectă în Giurgiu: Un şofer de tir din Republica Moldova, găsit decedat în cabina maşinii

Moarte suspectă în Giurgiu: Un şofer de tir din Republica Moldova, găsit decedat în cabina maşinii (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, un coleg al bărbatului l-a găsit decedat pe şofer în cabina autovehiculului şi a anunţat imediat Poliţia.

Acesta a spus că şoferul se deplasa dinspre Republica Moldova spre Bulgaria, iar din cauza oboselii a decis să staţioneze în parcarea din Vama Giurgiu, pentru a se putea odihni.

Cazul a fost preluat de lucrătorii de la Serviciul de Investigaţii Criminale al IPJ Giurgiu, iar după constatarea decesului, corpul neînsufleţit al bărbatului de 44 de ani a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Giurgiu pentru autopsie şi stabilirea cauzelor morţii, primele date medicale indicând că pe corpul şoferului nu există urme de violenţă.

În urma investigaţiilor, în cabina tirului au fost găsite mai multe obiecte personale care aparţineau şoferului, ipoteza unui jaf fiind pentru moment înlăturată.

Surse judiciare spun că anchetatorii fac cercetări pentru identificarea persoanei care se afla împreună cu şoferul în momentul decesului sau cu puţin timp înainte de moarte, din primele date rezultând că este vorba de o femeie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici