Moarte suspectă la Mărăşeşti. Cadavrul unui bărbat a fost găsit lângă o maşină răsturnată într-un şanţ

  • Cadavrul unui bărbat a fost găsit lângă o maşină răsturnată într-un şanţ.
  • Incidentul a avut loc marţi, la ieşirea din oraşul Mărăşeşti şi a fost anunţat la 112 de o femeie care a trecut prin zonă.
  • Poliţiştii au început o anchetă şi au reuşit să afle că victima s-a aflat la volanul maşinii răsturnate.
1875 afișări
Imaginea articolului Moarte suspectă la Mărăşeşti. Cadavrul unui bărbat a fost găsit lângă o maşină răsturnată într-un şanţ

Moarte suspectă la Mărăşeşti. Cadavrul unui bărbat a fost găsit lângă o maşină răsturnată într-un şanţ

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Vrancea, o femeie a anunţat în jurul orei 6.00 că în timp ce se deplasa pe DJ 204 E, dinspre Haret către Cosmeşti, într-o curbă deosebit de periculoasă a observat un autoturism în afara părţii carosabile, iar în şanţ, lângă maşină, un bărbat, posibil decedat. Poliţiştii care s-au dus la faţa locului au stabilit că şoferul este un tânăr de 21 de ani, din judeţul Galaţi. Se pare că el a pierdut controlul volanului şi după ce s-a răsturnat a reuşit să iasă din maşină. Totuşi, tânărul a murit, fiind găsit la câţiva metri distanţă de maşină.

„Cu ocazia deplasării la faţa locului, a fost identificat conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani, din judeţul Galaţi,  stabilindu-se faptul că în timp  ce conducea un autoturism pe DJ 204 E, dinspre Haret către Cosmeşti, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin stânga, după care a intrat în coliziune cu şanţ betonat. În urma impactului, conducătorul auto a coborât de la volan prin partea stângă, fiind găsit decedat în şanţul betonat, la o diferenţă de nivel de 4 metri”, a anunţat IPJ Vrancea.

Procurorii şi poliţiştii fac în continuare cercetări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici