Modul inedit în care au fost surprinşi mai mulţi urşi în Parcul Naţional Călimani | VIDEO

Trei urşi mergând în „şir indian” au fost filmaţi într-o pădure din Parcul Naţional Călimani. Internauţii comentează că urşii nu ar trebui să îşi caute de mâncare în această perioadă, ci să hiberneze.

2720 afișări
Imaginea articolului Modul inedit în care au fost surprinşi mai mulţi urşi în Parcul Naţional Călimani | VIDEO

Modul inedit în care au fost surprinşi mai mulţi urşi în Parcul Naţional Călimani | VIDEO

„Vedetele de azi: trei urşi trecând în <şir indian> printr-o pădure din Parcul Naţional Călimani, filmarea fiind realizată cu ajutorul camerelor de monitorizare a faunei amplasate de specialiştii Romsilva”, se arată într-o postare pe Facebook a Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva.

Internauţii comentează că urşii nu ar trebui să îşi caute de mâncare în această perioadă, ci să hiberneze.

„Ce mers elegant!”, comentează un alt utilizator.

Parcul Naţional Călimani, unul dintre cele 22 de parcuri naţionale şi naturale administrate de Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva, are o suprafaţă de 24.556 de hectare pe raza judeţelor Suceava, Mureş, Bistriţa-Năsăud şi Harghita.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
urşi,
călimani,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici