Modul neinspirat în care o fată care şi-a pierdut buletinul a încercat să treacă graniţa

O tânără de 18 ani şi-a pierdut buletinul şi a încercat să treacă graniţa ascunsă după bancheta din spate a autoturismului fratelui său, acoperită cu bagaje şi o pătură.

3098 afișări
Imaginea articolului Modul neinspirat în care o fată care şi-a pierdut buletinul a încercat să treacă graniţa

Modul ciudat în care o fată care şi-a pierdut buletinul şi a încercat să treacă graniţa

Poliţia de Frontieră informează, luni, că la ieşirea din ţară s-a prezentat, sâmbătă seara, un bărbat care conducea un autoturism înmatriculat în România.

Poliţiştii de frontieră au controlat maşina şi au găsit, ascunsă după bancheta din spate, o tânără acoperită cu bagaje şi o pătură.

În urma verificărilor s-a stabilit că tânăra este cetăţean român, în vârstă de 18 de ani şi este sora şoferului.

Tânăra a declarat că şi-a pierdut cartea de identitate şi intenţiona să ajungă la familie în Franţa.

Călătoria acesteia a fost întreruptă şi este cercetată pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tânără,
graniţă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici