Molozul de la stadionul Giuleşti a fost aruncat ILEGAL în apropiere de Lacul Morii: "Voiau să depună acolo tot molozul, după care să-l împingă în Delta Dâmboviţa" | FOTO, VIDEO

Molozul rezultat din demolarea stadionului Giuleşti a fost aruncat ilegal pe un teren viran din zona Lacului Morii, după ce constructorii n-au avut succes la gropile de gunoi din zona Bucureştiului.

1378 afișări
Imaginea articolului Molozul de la stadionul Giuleşti a fost aruncat ILEGAL în apropiere de Lacul Morii: "Voiau să depună acolo tot molozul, după care să-l împingă în Delta Dâmboviţa" | FOTO, VIDEO

Molozul de la stadionul Giuleşti a fost aruncat ILEGAL în apropiere de Lacul Morii: "E foarte multă corupţie" | VIDEO

Această practică a fost pentru moment sistată după ce consilierul general al Municipiului Bucureşti, Octavian Berceanu, care a sesizat autorităţile, informează Prosport.

Berceanu a sesizat Garda de Mediu şi Poliţia Locală, iar constructorul s-a ales cu o interdicţie de a mai descărca molozul în zona respectivă. De circa şapte zile li s-a interzis muncitorilor să mai descarce molozul în zona Lacului Morii, astfel că între timp s-au format câţiva munţi de deşeuri în interiorului şantierului de la stadionul Giuleşti.

Firma Erbaşu s-a angajat să renoveze stadioanele Rapid şi Steaua în vederea EURO 2020. Până vor obţine o autorizaţie în acest sens, cei care se ocupă de renovarea stadionului "Valentin Stănescu" sunt nevoiţi să păstreze molozul în propria curte.

Contactat de ProSport, Octavian Berceanu a comentat situaţia: "E foarte multă corupţie. Voiau să depună acolo tot molozul, după care să-l împingă în Delta Dâmboviţa. Într-o ţară normală, zona respectivă ar fi fost amenajată. La noi s-a dorit să se arunce acolo tot molozul. Am observat şi că nu există o sortare conformă a deşeurilor provenite din acţiunea de demolare. Deşeurile agregate minerale erau amestecate cu deşeurile provenite din instalaţiile sanitare."

Citeşte continuarea articolului în Prosport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici