Moment de reculegere ţinut de deputaţi pentru fata înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova

Deputaţii au ţinut, miercuri, un moment de reculegere pentru fata de 14 ani înjunghiată marţi la Grădina Botanică din Craiova. „Craiova este într-o stare de şoc”, a spus Ringo Dămureanu.

1054 afișări
Imaginea articolului Moment de reculegere ţinut de deputaţi pentru fata înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova

Moment de reculegere ţinut de deputaţi pentru fata înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova

„Craiova este într-o stare de şoc de ieri (marţi - n.r.). Pentru fetiţa de 14 ani moartă vă propun un moment de reculegere”, spune Ringo Dămureanu.

Fata de 14 ani înjunghiată marţi la Grădina Botanică din Craiova a murit, spun reprezentanţii Poliţiei Române. Continuă cercetările în acest caz, fiind deschisă o anchetă penală.

O fată în vârstă de 14 ani şi un băiat în vârstă de 20 de ani au fost înjunghiaţi, marţi, în timp ce se aflau în Grădina Botanică din Craiova. Suspectul a fost prins.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici