Momente de panică într-un troleibuz la Ploieşti: Călătorii au fost evacuaţi după ce un tânăr a pulverizat spray lacrimogen

Un tânăr de 17 ani a pulverizat, din teribilism, spray lacrimogen într-un troleibuz oprit într-o staţie din Ploieşti, lângă sediul Poliţiei Locale. Călătorii au fost imediat evacuaţi.

709 afișări
Imaginea articolului Momente de panică într-un troleibuz la Ploieşti: Călătorii au fost evacuaţi după ce un tânăr a pulverizat spray lacrimogen

Un tânăr a pulverizat spray lacrimogen într-un troleibuz, la Ploieşti. Călătorii au fost evacuaţi

Şeful Poliţiei Locale Ploieşti, Adrian Vaida, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incidentul s-a petrecut într-un troleibuz care circulă pe traseul 44, de la Gara de Sud din Ploieşti spre centrul oraşului.

Un tânăr de 17 ani, din Brazi, însoţit de un alt băiat, a pulverizat spray lacrimogen. Imediat, toţi călătorii au fost evacuaţi.

„Troleibuzul era oprit în staţie, lângă sediul Poliţiei Locale. O persoană care a văzut ce s-a întâmplat ne-a sesizat. Tânărul a fost găsit în apropierea staţiei şi recunoscut de cei prezenţi. A făcut-o din teribilism”, a declarat Vaida.

Potrivit acestuia, tânărul a primit o amendă de 250 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici