Monica Melencu anunţă că va merge în Italia să-şi caute fiica: „Orice minut m-a costat. Autorităţile nu au făcut nimic până s-a aflat cazul Alexandrei”

Monica Melencu a declarat, sâmbătă, că se va deplasa personal în Italia să-şi caute fiica, după ce Alexandru Cumpănaşu i-a prezentat o filmare în care apare o fată care seamănă cu Luiza.

1124 afișări
Imaginea articolului Monica Melencu anunţă că va merge în Italia să-şi caute fiica: „Orice minut m-a costat. Autorităţile nu au făcut nimic până s-a aflat cazul Alexandrei”

Monica Melencu anunţă că va merge în Italia să-şi caute fiica: Orice minut m-a costat

„Asta şi fac (merge în Italia să o caute personal pe Luiza, n.r). Orice detaliu, orice minut m-a costat. Autorităţile nu au făcut nimic până s-a aflat cazul Alexandrei. Sunt 7 luni, răspunsul este: „Nu există nimic concret”. Mă opreşte un zid. Exclus declaraţia lui Dincă (potrivit căreia a omorât-o pe Luiza, n.r.)”, a spus Monica Melencu la Antena3.

Mama Luizei este convinsă că fiica sa a fost răpită de o reţea şi că încă este în viaţă.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani ucisă de Gheorghe Dincă, a spus vineri seară că familia Luizei Melencu ar fi recunoscut-o pe fată într-un filmuleţ pe care îl deţine şi care a fost făcut recent în Italia.

Ulterior, mama Luizei a afirmat că tânăra din imagini seamănă cu fiica sa, dar vocea nu se aude foarte bine.

Pe de altă parte, Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT, a precizat, pentru MEDIAFAX, că pe niciun canal de cooperare internaţională - autorităţi judiciare, cooperare poliţienească - nu există indicii care ar putea susţine afirmaţiile lui Cumpănaşu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici