Monumentul Secuilor Martiri din Tg. Mureş a fost vandalizat. Persoane necunoscute au vopsit monumentul cu culorile steagului tricolor

  • Monumentul Secuilor Martiri din Tg. Mureş a fost vandalizat de persoane necunoscute.
  • Acestea au vopsit monumentul cu culorile steagului tricolor.
870 afișări
Imaginea articolului Monumentul Secuilor Martiri din Tg. Mureş a fost vandalizat. Persoane necunoscute au vopsit monumentul cu culorile steagului tricolor

Sursa foto: Soós Zoltán/ Facebook

Primarul oraşului Tg.Mureş, Soós Zoltán, a anunţat că monumentul a fost vandalizat şi le-a cerut cetăţenilor să nu răspundă provocărilor.

„Cu puțin timp în urmă am aflat că autori necunoscuți au vandalizat Monumentul Secuilor Martiri. Târgumureşenii nu mai pot fi divizați, deşi unii nu renunță. Să nu ne lăsăm păcăliți de cei care ne vor răul. Oraşul nostru se poate dezvolta doar dacă nu lăsăm loc provocărilor pe bază etnică”, a anunţat primarul Soós Zoltán pe Facebook.

Monumentul Secuilor Martiri a fost inaugurat în 1875 pentru a aduce omagiu revoluţionarilor complotului anti-habsburgic executaţi în 1854. Monumentul a devenit de-a lungul timpului unul din reperele oraşului Tg.Mureş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici