Moş Nicolae i-a vizitat pe copiii nevoiaşi din localitatea Corbu. Cei mici au primit cadouri de la militari

  • Moş Nicolae s-a îmbrăcat în costum militar şi a mers la copiii săraci din localitatrea Corbu.
  • Aceştia au primit dulciuri şi îmbrăcăminte de la militari.
223 afișări
Imaginea articolului Moş Nicolae i-a vizitat pe copiii nevoiaşi din localitatea Corbu. Cei mici au primit cadouri de la militari

FOTO: Ministerul Apărării Naţionale, România

Militarii Centrului Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană le-au făcut o surpriză copiiilor din familiile cu situaţie materială modestă din comuna constănţeană Corbu. Îmbrăcaţi în costume militare, ei au dus cadouri de Sf.Nicolae.

„Moş Nicolae, primul moş generos din luna cadourilor, şi-a trimis mesagerii. Este vorba despre militarii Centrului Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană care le-au dăruit celor mici, dar şi adolescenţilor îmbrăcăminte, încălţăminte şi dulciuri. Chiar dacă nu au apucat să îşi lustruiască ghetuţele, copiii au primit cu bucurie darurile moşului şi le-au mulţumit militarilor pentru generozitatea de care au dat dovadă”, au anunţat reprezentanţii MapN pe Facebook.

Acţiunea caritabilă a fost realizată cu sprijinul Serviciului de asistenţă socială din cadrul Primăriei Corbu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici