Motivul pentru care focul de artificii din centrul Teleormanului a fost anulat

Primăria Alexandria a anunţat, luni, că focul de artificii programat în noaptea de Revelion în centrul oraşului a fost anulat, după ce firma care a câştigat licitaţia pentru organizarea spectacolului nu a obţinut avizele necesare.

726 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care focul de artificii din centrul Teleormanului a fost anulat

Motivul pentru care focul de artificii din centrul Teleormanului a fost anulat

Primăria Alexandria a planificat pentru noaptea dintre ani un foc uriaş de artificii, pentru care autorităţile urmau să plătească 18.000 de lei.

Pentru că firma care a câştigat licitaţia nu a obţinut toate avizele necesare derulării spectacolului, focul de artificii, dar şi întâlnirea tradiţională a locuitorilor oraşului cu oficialii, s-au anulat.

„Având în vedere faptul că operatorul economic desemnat câştigător al procedurii de achiziţie publică pentru organizarea focului de artificii din noaptea anului nou ne-a comunicat prin adresă faptul că nu a obţinut toate avizele necesare tragerii focului de artificii, deşi materialele ce urmau să fie folosite erau de clasa I si II, ce nu prezintă un grad ridicat de pericol, cu părere de rău vă informăm faptul că nu vom mai organiza o întâlnire publică, aşa cum în mod tradiţional comunitatea noastră a fost obişnuită", se arată într-un comunicat al Primăriei Alexandria, remis presei luni.

Este prima dată după mulţi ani când, în noaptea de Revelion, în Alexandria nu va avea loc niciun eveniment public.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
foc,
artificii,
anulat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici