MP:Procurorii au aplicat acelaşi tratament pentru Iancu şi Becali

Ministerul Public precizează că atât în cazul lui Costel Iancu, cât şi în al lui Gigi Becali, procurorii au aplicat acelaşi tratament şi adaugă că, în cazul primului, cercetarea în stare de libertate cu interdicţia de a părăsi ţara a fost decisă de instanţă.

11 afișări
Imaginea articolului MP:Procurorii au aplicat acelaşi tratament pentru Iancu şi Becali

MP:Procurorii au aplicat acelaşi tratament pentru Iancu şi Becali

"În 27 octombrie 2006, Constantin Iancu a fost reţinut de procurorii DIICOT Craiova pentru infracţiunile de care a fost acuzat şi a fost prezentat Tribunalui Dolj cu propunere de arestare preventivă. În 28 octombrie 2006, Tribunalul Dolj a respins propunerea de arestare preventivă a acestuia, dar a luat măsura obligării de a nu părăsi ţara. În recurs, Iancu a rămas cu interdicţia care a fost prelungită până la momentul trimiterii în judecată", a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, Robert Cazanciuc, purtătorul de cuvânt al Ministerului Public.

Potrivit acestuia, "din punct de vedere al Parchetului, a fost aplicat acelaşi tratament şi în cazul lui Gigi Becali şi al lui Constantin Iancu, pentru infracţiunea de lipsire de liberate în mod nelegal".

Liderul PSD Mircea Geoană a cerut, luni, Parchetului, un răspuns la întrebarea "de ce Gigi Becali e anchetat în stare de arest, iar democrat-liberalul Costel Iancu e anchetat în stare de libertate", apreciind că justiţia trebuie să fie aceeaşi şi pentru apropiaţii, şi pentru adverarii preşedintelui.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici