Multinaţionalele reîncep angajările! Vezi aici cum arată candidatul ideal!

Vrei să lucrezi la Coca-Cola, Dacia, Nestle, Microsoft sau Michelin? Eşti student şi vrei să intri într-un program de internship într-o multinaţională? Ai mai multe şanse dacă participi la târgul de joburi “Angajatori de Top”, care va avea loc în aprilie.

109 afișări
Imaginea articolului Multinaţionalele reîncep angajările! Vezi aici cum arată candidatul ideal!

Multinaţionalele reîncep angajările! Vezi aici cum arată candidatul ideal!

Potrivit organizatorilor, la ediţia din 23-24 aprilie a târgului s-au înscris deja peste 60 de companii care fac angajări, dar se aşteaptă ca numărul acestora să fie mai mare cu 10%-15% faţă de anul trecut.

Domeniile în care se fac cele mai multe angajări sunt IT şi telecom (Microsoft, Oracle, Adobe Romania, Clarity Systems, Avira Software, Teamnet, Thales, Route 66), bunuri de larg consum (Coca-Cola HBC, Nestle, JTI, Kraft Foods, BAT, PepsiCo), servicii de outsourcing (HP, Accenture, Genpact, WNS, WIPRO, Techteam), consultanţă IT si de management, bancar şi servicii financiare, retail, inginerie (Dacia Groupe Renault, Michelin, Honeywell, Grupul Veolia) sau construcţii.

Citeşte mai multe despre cum arată candidatul ideal pentru o multinaţională pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici