Munca viitorului va fi una de tip hibrid de acasă şi de la birou. Cum vor arata birourile în 2021

  • Munca viitorului va fi o muncă hibrid- de acasă şi de la birou
  • Tehnologiile de comunicare se vor accentua
  • Birourile vor scădea ca suprafaţă
440 afișări
Imaginea articolului Munca viitorului va fi una de tip hibrid de acasă şi de la birou. Cum vor arata birourile în 2021

Munca viitorului va fi una de tip hibrid de acasă şi de la birou. Cum vor arata birourile în 2021

Eşti curios cum vor arăta birourile în 2021? Dezvoltatorii continuă să construiască noi proiecte de birouri, care vor fi modificate pentru a respecta noile cerinţe adaptate atât la pandemie, cât şi la perioada de după vaccinare. Vor trebui implementate soluţii pentru amenajarea şi managementul spaţiilor, reguli şi proceduri interne referitoare la acces şi la folosirea echipamentelor tehnice.  Suprafaţa alocată per angajat va creşte cu 30% şi 80% din învăţarea profesională se va întâmpla în centre profesionale sau la birouri, îţi spune Horaţiu Didea, manager companie.

Horaţiu Didea managing partener Workspace Studio: La compania noastră cam 80% dintre angajaţi muncesc zilnic, dar muncă de birou fac doar jumătate dintre ei. Distanţarea se asigură prin reamenajarea circulaţiilor, a birourilor, a spaţiilor de meeting. Sunt două tipuri de safe – măsurile de igienă şi de siguranţă şi cea mai simplă măsură este să nu vii deloc la birou. Cel mai probabil munca de procesare se va face de acasă sau din birouri satelit care vor fi aproape de casă. Cred că biroul viitorului va fi o muncă hibrid şi de acasă şi de la birou, un loc al ergonomiei, al colaborării şi al socializării.

Anca Prodan angajat Workspace Studio: Eu vin în fiecare zi la birou. Un spaţiu cât mai generos pentru angajat, cu cât mai multe suprafeţe de lucru. Prefer de la birou să lucrez, acasă nu ştii când se opreşte lucrul.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici