Munceşti în Bucureşti şi locuieşti în Ilfov? Şi acolo sunt localităţi în scenariul roşu

  • Toate restricţiile sunt aplicate pentru 14 zile
  • Berceni are rata de 3,31 la mia de locuitori, iar Dărăşti are rata de 3,98
  • Alte 16 comune din Ilfov au depăşit pragul de 1,5 la mia de locuitori
6366 afișări
Imaginea articolului Munceşti în Bucureşti şi locuieşti în Ilfov? Şi acolo sunt localităţi în scenariul roşu

Lucrezi în Bucureşti, dar ai domiciliul în Ilfov? Află că două localităţi din judeţul Ilfov au intrat, în acest weekend, în scenariul roşu, pentru că au depăşit rata de 3 infecţii la mia de locuitori. Este vorba despre Berceni şi Dărăşti, anunţă Prefectura. Asta înseamnă că elevii învaţă de acasă, restaurantele, cinematografele şi barurile sunt închise şi la fel şi casino-urile sunt închise. De asemenea, masca este obligatorie în aer liber.

Alte 16 comune au depăşit pragul de 1,5 la mia de locuitori. Aici sunt incluse Snagov, Chiajna, Tunari, Brăneşti sau Buftea. Asta înseamnă că restaurantele nu vor funcţiona, în interior, la capacitate maximă.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici