Municipalitatea gândeşte un fond de ajutorare pentru familiile bebeluşilor afectaţi

Municipalitatea va stabili un fond de ajutorare pentru familiile bebeluşilor afectaţi de incendiul de la Maternitatea Giuleşti, a declarat, marţi, Marius Savu, directorul Administraţiei Spitalelor Servicii Medicale.

30 afișări
Imaginea articolului Municipalitatea gândeşte un fond de ajutorare pentru familiile bebeluşilor afectaţi

Municipalitatea gândeşte un fond de ajutorare pentru familiile bebeluşilor afectaţi (Imagine: Liviu Untaru/Mediafax Foto)

Marius Savu a precizat că se asigură mamelor copiilor îngrijiri medicale şi psihologice.

"Sperăm ca după ce procurorii vor finaliza ancheta să trecem la remedierea defecţiunilor şi repararea aparatelor, astfel încât maternitatea să intre cât mai repede în funcţiune", a mai spus Savu.

Totodată, el a precizat că municipalitatea gândeşte un fond pentru ajutorarea familiilor care au suferit din cauza tragediei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici