Murăturile scoase la licitaţie de IJP Vrancea, nedorite de nimeni, aşa că vor fi donate unor cantine

Murăturile scoase la licitaţie, vineri, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vrancea nu au fost dorite de niciun cumpărător, motiv pentru care poliţiştii au luat decizia ca cele 600 de kilograme de gogonele să fie donate unor cantine şi unor instituţii publice din judeţ.

74 afișări
Imaginea articolului Murăturile scoase la licitaţie de IJP Vrancea, nedorite de nimeni, aşa că vor fi donate unor cantine

Murăturile scoase la licitaţie de IJP Vrancea, nedorite de nimeni, aşa că vor fi donate unor cantine (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, Bogdan Toader, la cel de-al doilea termen al licitaţiei pentru vânzarea murăturilor nicio persoană sau instituţie nu s-a arătat interesată de achiziţionarea acriturilor, deşi preţul este destul de bun, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pentru că nimeni nu a vrut să le cumpere murăturile, care riscă de acum să se strice, poliţiştii vrânceni au decis să le doneze cantinelor şi altor instituţii publice din judeţ.

"Au avut loc două licitaţii prin care s-a încercat vânzarea a 600 de kilograme de alimente perisabile, preţul de pornire pentru prima licitaţie a fost de 2,8 lei/kg. iar la cea de-a doua preţul a fost scăzut cu 20 la suă. Deoarece în ambele cazuri nu au fost cumpărători, întreaga cantitate va fi transmisă fără plată altor instituţii publice", a declarat vineri purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Bogdan Toader.

La această situaţie de a scoate murăturile la vânzare s-a ajuns după ce bucătarul de la popota unde mâncau poliţiştii buzoieni s-a îmbolnăvit, fiind în concediu medical şi la ora actuală.

"În luna octombrie (n.r. - anul trecut), am achiziţionat 600 de kilograme de murături din fondul de rulment al cadrelor, care au fost conservate pentru perioada de iarnă. Începând cu luna noiembrie 2010, bucătarul care pregătea masa pentru cadrele unităşii s-a îmbolnăvit fiind în concendiu medical şi la aceasta dată", a declarat, vineri, comisarul şef Mihai Gheban, de la Serviciul Logistică al IPJ Vrancea.

Căminul de Bătrâni din Focşani este unul dintre centrele care ar putea primi o bună parte din murăturile Poliţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici