Mureş: Incendiu puternic la o hală de depozitare calculatoare, cu degajări mari de fum. A fost trimis un mesaj Ro-alert

Un incendiu puternic are loc, joi, la o hală de depozitare calculatoare, din Ungheni, judeţul Mureş. Din cauza degajării mari de fum, a fost transmis un mesaj Ro-Alert.

173 afișări
Imaginea articolului Mureş: Incendiu puternic la o hală de depozitare calculatoare, cu degajări mari de fum. A fost trimis un mesaj Ro-alert

Incendiul la hala de depozitare calculatoare se manifestă pe o suprafaţă de 1000 mp cu degajări mari de fum.

Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, motiv pentru care a fost trimis un mesaj Ro-Alert pentru avertizarea populaţiei din proximitatea zonei unde se manifestă arderea.

Conform ISU Mureş, din clădire au fost scoase 2 victime intoxicate cu fum, conştiente, care au fost preluate de ambulanţa SMURD.

Pentru localizarea şi stingerea incendiului, din cadrul ISU Mureş au fost alocate 3 maşini de stingere, 1 autoscară, 1 autospecială pentru transport roboţi şi 1 descarcerare. Totodată, pentru asigurarea măsurilor de prim ajutor în caz de nevoie, la locul intervenţiei acţionează 2 ambulanţe SMURD.

Având în vedere amploarea evenimentului, alte 3 maşini de stingere (din cadrul ISU Cluj, ISU Bistriţa-Năsăud şi ISU Sibiu) se deplasează în sprijinul resurselor de la ISU Mureş.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici