Mureş: Percheziţii într-un dosar care vizează organizarea de lupte între câini

Poliţiştii de la Protecţia Animalelor au făcut sâmbătă două percheziţii domiciliare în judeţul Mureş într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru organizarea de lupte între câini şi intervenţii chirurgicale neautorizate asupra câinilor.

582 afișări
Imaginea articolului Mureş: Percheziţii într-un dosar care vizează organizarea de lupte între câini

Mureş: Percheziţii într-un dosar care vizează organizarea de lupte între câini

În urma percheziţiilor, a fost identificat un câine cu urechile cupate, faţă de acesta fiind emis un ordin de plasare în adăpost, întrucât a fost folosit la lupte cu câini.

De asemena, au fost ridicate mai multe înscrisuri şi un telefon mobil, în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii i-au aplicat proprietarului patru sancţiuni contravenţionale în valoare de 8.000 de lei.

Totodată, a mai fost emis un ordin de plasare în adăpost pentru un alt câine nemicrocipat, nesterilizat, ţinut în condiţii necorespunzătoare.

Acţiunea a fost desfăşurată cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici