Nebunia iPhone 15 în România: unde poţi precomanda telefonul şi lista cu preţuri

Amatorii de gadgeturi şi de tehnologie de ultimă oră au intrat în priză şi la noi, după ce a fost lansată noua serie iPhone 15 şi iPhone 15 Pro.

7140 afișări
Imaginea articolului Nebunia iPhone 15 în România: unde poţi precomanda telefonul şi lista cu preţuri

A început nebunia iPhone 15 în România: unde poţi precomanda telefonul şi lista cu preţuri

Începând de vineri, 15 septembrie, în întreaga lume, inclusiv România, se dă startul la precomanda pentru iPhone 15, produs tocmai lansat în California.

La distribuitorii de la noi, preţurile din gama iPhone 15 variază la precomdandă între 4.500 şi 7.500 de lei, în funcţie de model şi de performanţe acestuia.

Noua serie iPhone 15 s-a lansat ieri, 12 septembrie, în cadrul evenimentului Wonderlust din California. Apple a prezentat cele 4 modele noi de iPhone.

iPhone 15 şi iPhone 15 Plus vor fi disponibile în cinci culori noi: roz, galben, verde, albastru şi negru. Precomandate de vineri, ele vor fi disponibile o săptămână mai târziu (mai exact, de vineri - 22 septembrie).

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici