Nemulţumit că i-a fost ridicată maşina, un doljean a avariat mai multe autoturisme

Un bărbat din comuna Brădeşti, judeţul Dolj, care a avariat mai multe autoturisme garate în curtea Autobazei Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova, după ce angajaţii instituţiei i-au ridicat maşina parcată într-un loc interzis, este cercetat de poliţişti pentru distrugere.

18 afișări
Imaginea articolului Nemulţumit că i-a fost ridicată maşina, un doljean a avariat mai multe autoturisme

Nemulţumit că i-a fost ridicată maşina, un doljean a avariat mai multe autoturisme

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, comisar Adrian Căpraru, lucrătorii RAT Craiova au solicitat, vineri, în jurul orei 12.00, intervenţia poliţiştilor de la Secţiei 2 Poliţie, după ce un bărbat, Ionel Negurici, în vârstă de 38 ani, din comuna Brădeşti, a început să arunce cu pietre în mai multe autoturisme, reclamând că angajaţii regiei i-au ridicat maşina parcată neregulamentar.

"La ora 11.40 am fost sesizaţi de lucrătorii RAT Craiova că un bărbat a venit la parcul auto unde se aduc maşinile pentru a-şi lua maşina care îi fusese ridicată pentru că o parcase ilegal pe strada Ion Maiorescu din municipiu. Acesta a adresat injurii lucrătorilor RAT Craiova şi a aruncat cu pietre în patru maşini şi le-a spart parbrizele, între care se afla şi maşina sa", a declarat comisarul Adrian Căpraru.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, fiind sancţionat pentru injurii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici