VIDEO Intenţii bune, „răsplătite” cu pumnul la Oradea: Nemulţumit că taximetristul nu îi cere bani pentru cursă, un pasager a devenit agresiv

  • Jandarmii din Oradea l-au prins pe agresorul unui taximetrist.
  • Acesta l-a lovit pe şofer în faţă şi a dat cu piciorul în maşină după ce i s-a spus că nu trebuie să plătească pentru cursa efectuată.
  • Agresorul s-a simţit jignit şi acum trebuie să dea explicaţii poliţiştilor.
1732 afișări

Potrivit jandarmilor, scandalul s-a produs într-un cartier din oraşul Oradea. Deoarece se grăbea, taximetristul le-a spus clienţilor săi că nu le cere bani pentru cursa efectuată. Un tânăr s-a simţit jignit şi a reacţionat violent.

„Colegii noştri au fost solicitaţi pentru a îl prinde pe agresorul unui taximetrist din Oradea. Acesta a dus un cuplu la destinaţia cerută, doar că la capătul călătoriei, cei doi i-au spus şoferului că nu au cu ce să plătească şi l-au rugat să îi aştepte până când se duc să ia bani. Şoferul le-a spus că se grăbeşte şi că pe această cale îi roagă să considere cursa ca fiind din partea casei. Tânărul în vârstă de 23 de ani s-a simţit jignit şi a lovit portiera cu piciorul. Îngrijorat, taximetristul a solicitat ajutorul colegilor săi, dintre care unul a solicitat la rândul său ajutorul colegilor noştri. Între timp, şoferul a fost lovit în zona feţei, fiind rănit”, au anunţat jandarmii pe Facebook.

Agresorul a fost preluat de poliţişti şi ar putea fi cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici