Nepotul lui Robert De Niro, Leandro De Niro Rodriguez, a murit la vârsta de 19 ani. Mama sa a confirmat vestea tragică

Leandro De Niro Rodriguez, nepotul starului hollywoodian Robert De Niro, a murit. Mama sa a confirmat tragoca veste printr-o postare care i-a adus un omagiu "frumosului ei înger dulce".

6318 afișări
Imaginea articolului Nepotul lui Robert De Niro, Leandro De Niro Rodriguez, a murit la vârsta de 19 ani. Mama sa a confirmat vestea tragică

Nepotul lui Robert De Niro, Leandro De Niro Rodriguez, a murit la vârsta de 19 ani. Mama sa a confirmat vestea tragică

Nepotul lui Robert De Niro, Leandro De Niro Rodriguez, a murit la vârsta de 19 ani, a confirmat mama sa.

Fiica cea mare a actorului, Drena De Niro, a confirmat vestea tragică pe reţelele de socializare, spunând că nu ştie cum va trăi fără el.

Drena De Niro a împărtăşit vestea tragică pe Instagram, scriind: "Îngerul meu frumos şi dulce. Te-am iubit dincolo de cuvinte sau de descriere din momentul în care te-am simţit în burta mea. Tu ai fost bucuria mea, inima mea şi tot ce a fost vreodată pur şi real în viaţa mea.bMi-aş dori să fiu cu tine chiar acum. Mi-aş dori să fiu cu tine. Nu ştiu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe şi să răspândesc dragostea şi lumina pe care m-ai făcut să le simt în momentul în care am ajuns să fiu mama ta. Odihneşte-te în pace şi în paradisul etern băiatul meu drag".

Drena este fiica adoptivă a lui Robert după căsătoria acestuia cu actriţa Diahnne Abbott.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici