Nevoia de comunicare duce la gesturi extreme. Unde şi-a ascuns un deţinut al Penitenciarului de la Poarta Albă telefonul

Un deţinut încarcerat pentru furt la Penitenciarul Slobozia şi adus la Penitenciarul de la Poarta Albă, din judeţul Constanţa, pentru un proces, a fost dus la spital după ce şi-a introdus în anus un telefon mobil.

213 afișări
Imaginea articolului Nevoia de comunicare duce la gesturi extreme. Unde şi-a ascuns un deţinut al Penitenciarului de la Poarta Albă telefonul

Deţinut găsit cu un telefon în anus la Penitenciarul de la Poarta Albă, dus la spital (Imagine: Shutterstock)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Gabi Botezan, deţinutul, în vârstă de 33 de ani, a fost adus la penitenciarul din judeţul Constanţa în urmă cu câteva zile, având un proces aflat pe rolul instanţelor constănţene.

"În urmă cu două seri (miercuri seară - n.r.), în timpul unui control de rutină, detectorul de metale a identificat o anomalie în zona abdomenului deţinutului respectiv. El a fost dus la cabinetul medical al penitenciarului, unde a recunoscut că şi-a introdus un telefon mobil în anus", a declarat Gabi Botezan, care a precizat că deţinutul a refuzat să spună de unde a avut telefonul mobil.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Juduţean de Urgenţă Constanţa unde i s-a făcut o radiografie, care a confirmat existenţa telefonului mobil, dar deţinutul a refuzat orice intervenţie pentru scoaterea aparatului. El a fost dus, joi, înapoi la Slobozia, iar gardienii vor aştepta ca acesta să elimine aparatul pe cale naturală.

Dacă acest lucru nu va fi posibil, atunci el va fi supus unei intervenţii chirurgicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici