Nica discută cu secretarii de stat şi cu Virgil Ardelean

Ministrul interimar al Administraţiei şi Internelor, Dan Nica, discută, miercuri, cu secretarii de stat din minister şi cu şeful Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă, Virgil Ardelean.

14 afișări
Imaginea articolului Nica discută cu secretarii de stat şi cu Virgil Ardelean

Nica discută cu secretarii de stat şi cu Virgil Ardelean (Imagine: Mediafax Foto)

Dan Nica i-a convocat, miercuri dimineaţă, la Ministerul Administraţiei şi Internelor, pe toţi secretarii de stat, pe directorul DGIPI şi pe şefii Poliţiei Române, Poliţiei de Frontieră, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului General de Aviaţie şi Jandarmeriei Române.

Vicepremierul Dan Nica declara, marţi seară, la finalul unei întâlniri a conducerilor PSD şi PDL, că va lua "unele măsuri" la Ministerul Administraţiei şi Internelor, după ce va prelua interimatul.

"În mod cert voi lua unele măsuri, dar lăsaţi-mă ca întâi să merg mâine (miercuri - n.red.) la Ministerul de Interne pentru a prelua acest interimat, după care vă voi anunţa despre măsurile şi deciziile pe care le iau", a declarat Nica jurnaliştilor prezenţi la Palatul Victoria.

Întrebat dacă îl va păstra pe Ardelean în funcţie, Nica a spus că "toate aceste decizii le va anunţa la minister".

Social-democratul Gabriel Oprea, care a pierdut sprijinul politic al PSD după numirea lui Virgil Ardelean la conducerea Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă din Ministerul de Interne, şi-a anunţat, marţi, demisia din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, spunând că a deranjat prin numirile pe care le-a făcut şi că nu va accepta să "plimbe mape şi să fie un ministru marionetă".

Ulterior, vicepremierul Dan Nica a fost propus Preşedinţiei de către premierul Emil Boc pentru funcţia de ministru interimar al Internelor, în locul lui Gabriel Oprea.

Citeşte şi:

Nica va lua unele măsuri la MAI după ce va prelua interimatul

Băsescu a semnat decretul privind interimatul lui Nica la Interne

PSD retrage sprijinul politic ministrului Oprea

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici