Nica: Este normal ca declaraţiile de avere să coincidă de la un an la altul

Vicepremierul Dan Nica a declarat, miercuri, că este normal ca declaraţiile sale de avere să coincidă de la un an la altul, el explicând că acest lucru se justifică prin faptul că documentele se completează anterior întocmirii declaraţiilor fiscale anuale.

31 afișări
Imaginea articolului Nica: Este normal ca declaraţiile de avere să coincidă de la un an la altul

Vicepremierul Dan Nica (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Întrebat dacă este normal ca declaraţiile sale de avere să coincidă de la un an la altul, Dan Nica a răspuns afirmativ. "E normal, pentru că în februarie, când am depus declaraţiile de avere, veniturile fiscale din 2007 erau tot acelea din 2007", a arătat el.

Nica mai spus că "declaraţiile noi, cu veniturile fiscale din 2008, se depun în luna mai-iunie, când apar declaraţiile fiscale".

Şapte miniştri ai Cabinetului Boc sunt verificaţi de ANI, aceştia fiind Vasile Blaga, Gheorghe Pogea, Radu Berceanu, Adriean Videanu, Ilie Sârbu, Dan Nica şi Cătălin Predoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici