Nicolae Mischie este internat la Spitalul Colentina din Capitală, starea sa fiind stabilă

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Gorj Nicolae Mischie este internat la Spitalul Colentina din Capitală, după ce a suferit un accident vascular cerebral, acesta fiind în stare stabilă, sub tratament, a declarat pentru MEDIAFAX managerul unităţii sanitare, Bogdan Andreescu.

436 afișări
Imaginea articolului Nicolae Mischie este internat la Spitalul Colentina din Capitală, starea sa fiind stabilă

Nicolae Mischie (Imagine: Gigi Ciuncanu/Mediafax Foto)

"Pacientul este internat în Secţia Neurologie a Spitalului Clinic Colentina, în stare stabilă, sub tratament", a spus Bogdan Andreescu.

Nicolae Mischie a fost adus la Spitalul Colentina joi, fiind preluat cu un elicopter SMURD, de la Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu, după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Potrivit unor surse medicale, Nicolae Mischie a fost internat miercuri noapte la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, iar joi, la solicitarea medicilor, a fost dus la spitalul din Capitală.

Nicolae Mischie, în vârstă de 70 de ani, a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj între anii 1996 şi 2004, perioadă în care a condus şi filiala judeţeană a PSD. Anterior, el a fost deputat de Gorj, în anul 2008 încercând, fără succes, să candideze pentru un nou mandat în Colegiul 6 din Târgu Jiu, colegiu câştigat apoi de Victor Ponta.

Mischie a fost încarcerat timp de un an şi două luni, fiind eliberat condiţionat în mai 2014. El avea o pedeapsă de patru ani de închisoare, fiind condamnat în martie 2013, de instanţa supremă, pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

Mischie a fost anchetat şi trimis în judecată de către Direcţia Naţională Anticorupţie pentru că, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, i-ar fi cerut omului de afaceri Clement Mocanu să îi renoveze vila din Târgu Jiu, moştenită de la o mătuşă, în schimbul facilitării accesului acestuia la o serie de contracte cu unităţile din minerit şi energie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici