Nicolai: ANI ar trebui să fie atentă cu sursele de finanţare a campaniei Elenei Băsescu

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a declarat, sâmbătă seară, într-o conferinţă de presă la Târgu Jiu, că Agenţia Naţională de Integritate ar trebui să fie atentă cu sursele de finanţare a campaniei electorale a Elenei Băsescu.

10 afișări
Imaginea articolului Nicolai: ANI ar trebui să fie atentă cu sursele de finanţare a campaniei Elenei Băsescu

Nicolai: ANI ar trebui să fie atentă cu sursele de finanţare a campaniei Elenei Băsescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Din ce salariu îşi face domnişoara Băsescu campanie? Din cel luat la fima aceea cu becurile?", a întrebat Nicolai, în contextul în care critica gesturile caritabile pe care politicienii le fac în campania electorală, Elena Băsescu venind în prima zi de campanie la Gorj pentru a-i dona unui bătrân un "scaun electric", pe care acesta să-l folosească pentru a se deplasa mai uşor.

"Şi eu conduc o fundaţie caritabilă şi nu mă laud. Faptele caritabile făcute în campanie spun multe despre politicieni", a menţionat vicepreşedintele PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici