NINSOARE şi VISCOL în ţară - Vaslui: O tânără cu fractură la coloană aşteaptă de patru ore să fie transportată la spital

O tânără din judeţul Vaslui care a suferit o fractură de coloană după ce a căzut din podul casei, aşteaptă de peste patru ore să fie preluată de o ambulanţă şi transportată la spital, însă autorităţile nu au găsit încă o soluţie, în condiţiile în care pe drumuri s-au format suluri de zăpadă.

806 afișări
Imaginea articolului NINSOARE şi VISCOL în ţară - Vaslui: O tânără cu fractură la coloană aşteaptă de patru ore să fie transportată la spital

NINSORI şi VISCOL în ţară - Vaslui: O tânără cu fractură la coloană aşteaptă de patru ore să fie transportată la spital (Imagine: George Noaptes/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit prefectului judeţului Vaslui, Andrei Puică, tânăra, din localitatea Vinderei, a sunat la numărul de urgenţă 112, luni, în jurul orei 14.00, după ce a suferit o fractură la coloană, în urma unei căzături din podul casei, de la aproximativ trei metri.

Iniţial, autorităţile au solicitat intervenţia unui elicopter SMURD de la Bucureşti, însă ulterior s-a anunţat că acesta nu se poate deplasa din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi a distanţei prea mari.

"Din păcate drumul dintre Bârlad şi Vinderei este blocat pe anumite porţiuni din cauza sulurilor de zăpadă formate de vânt, de aceea nu este o soluţie nici trimterea unei autospeciale cu şenile ţinând cont de condiţiile meteo", a declarat, luni, corespundentului MEDIAFAX prefectul Andrei Puică.

La ora transmiterii acestei ştiri, prefectul de Vaslui se afla la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă unde caută soluţii pentru preluarea tinerei de 21 de ani de la locuinţa sa şi transportarea acesteia la spital.

În prezent, tânără primeşte îngrijiri de la medicul din sat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici