Noapte bună, Toronto! Un raton a lăsat 7.000 de oameni în beznă

  • Un raton a provocat o pană de curent în centrul oraşului Toronto, afectând aproximativ 7.000 de locuitori.
  • Ratonul a intrat în contact cu echipamentul de la o staţie electrică din centrul oraşului.
  • Contactul a provocat o întrerupere a curentului care a afectat o zonă semnificativă a oraşului.
738 afișări
Imaginea articolului Noapte bună, Toronto! Un raton a lăsat 7.000 de oameni în beznă

Noapte bună, Toronto! Un raton a lăsat 7.000 de oameni în beznă

Hydro One, compania de furnizare a energiei electrice din Ontario, a declarat că un raton "a intrat în contact cu echipamentul" de la o staţie din centrul oraşului joi seara, cufundând în întuneric porţiuni din oraş.

De asemenea, pierderea de energie electrică a întrerupt temporar serviciul pe o linie cheie de metrou şi a oprit apa.

Mulţi localnici au rămas blocaţi în lifturi.

Problemele au fost rezolvate trei ore mai târziu, notează The Guardian.

În ultimii ani, Toronto a declarat război mamiferelor, pentru ca la scurt timp după aceea să accepte cu părere de rău înfrângerea. Toronto a încercat diverse metode pentru a controla populaţia de ratoni, dar fără succes. Unii locuitori consideră ratonii ca fiind dăunători şi periculoşi, în timp ce alţii îi apreciază ca parte a mediului. Un sondaj recent a arătat că 50% dintre locuitorii oraşului Toronto doresc ca ratonul să devină mascota oficială a oraşului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
raton,
toronto,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici