Noaptea, la furat în primărie. Ce i-ar fi interesat pe hoţi cel mai mult?

  • O primărie din Argeş a fost spartă de hoţi.
  • Incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi.
  • Angajaţii au găsit sediul răvăşit.
538 afișări
Imaginea articolului Noaptea, la furat în primărie. Ce i-ar fi interesat pe hoţi cel mai mult?

Noaptea, la furat în primărie

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş anunţă că sesizarea a venit joi dimineaţă, prin 112. La Primăria Ungheni, o fereastră a fost forţată, iar în interior sunt urme de răvăşire.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă formată din poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti, precum şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş şi specialişti criminalişti din cadrul Serviciului Criminalistic Argeş. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în care se desfăşoară cercetări cu scopul recuperării prejudiciului, al identificării autorilor şi tragerea acestora la răspundere penală”, transmite Poliţia Argeş.

Presa locală scrie că hoţii au reuşit să fure bani din taxe şi impozite locale, fără a fi precizată suma.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici