Noi atacuri cu drone în Ucraina. Doi oameni au murit la Herson

Noi atacuri cu drone au fost lansate de ruşi asupra Ucrainei joi dimineaţă. Două persoane din Herson au murit în urma atacului, au declarat oficialii ucraineni.

68 afișări
Imaginea articolului Noi atacuri cu drone în Ucraina. Doi oameni au murit la Herson

Noi atacuri cu drone în Ucraina. Doi oameni au murit la Herson

Un bărbat şi o femeie au murit, iar un alt bărbat a fost rănit, a anunţat guvernatorul regiunii Herson.

O femeie în vârstă de 64 de ani a fost rănită în regiunea Dnipropetrovsk. De asemenea, 10 clădiri, linii electrice şi o conductă de gaz au fost avariate.

Armata ucraineană a anunţat că apărarea antiaeriană a doborât 24 din cele 29 de drone lansate de ruşi pe parcursul nopţii trecute. Atacurile au vizat regiunile sudice Odesa şi Nikolaiev şi regiunea centrală Kirovohrad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
herson,
drone,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici