Noi detalii despre bancomatul aruncat în aer, în apropiere de Castelul Peleş. Cum au acţionat hoţii

Apar noi detalii privind modul în care au acţionat hoţii care au aruncat în aer, în noaptea de duminică spre luni, un bancomat aflat lângă un hotel din Sinaia, în zona Castelului Peleş. Camere de supraveghere au surprins doi indivizi care purtau cagule.

2709 afișări
Imaginea articolului Noi detalii despre bancomatul aruncat în aer, în apropiere de Castelul Peleş. Cum au acţionat hoţii

Noi detalii privind bancomatul aruncat în aer în Sinaia

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum doi indivizi, cu cagule pe cap şi glugă, se apropie de zonă. Apoi, unul stă de şase, iar celălalt, cu ajutorul unui băţ, acoperă camerele cu un fes.

Deocamdată nu se ştie cum a fost aruncat în aer bancomatul.

Sursele citate spun că nu se ştie nici câţi bani lipsesc, bancomatul fiind distrus şi nu s-a putut vedea dacă acele casete în care se ţin banii lipsesc sau nu.

Lângă bancomat, în parcarea hotelului situat în apropierea Castelului Peleş, au fost găsite, pe jos, mai multe bancnote.

În plus, potrivit aceloraşi surse, o femeie i-ar fi văzut pe cei doi fugind în pădure.

La faţa locului sunt mai multe echipe de căutare şi se încearcă stabilirea unui traseu folosit de hoţi.

Poliţiştii au fost alertaţi în jurul orei 4, în noaptea de duminică spre luni, după ce în Sinaia a avut loc o explozie la un bancomat amplasat lângă un hotel.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici