Noi detalii în cazul adolescentei de 14 ani din Constanţa, ucisă de tatăl ei. De cât timp era decedată fata atunci când a fost găsită

Fata de 14 ani, din comuna Săcele, judeţul Constanţa, ucisă de tatăl ei, care apoi a încercat să se sinucidă folosind o substanţă utilizată în agricultură, murise cu şase ore înainte să fie găsită de sora ei. Anchetatorii au stabilit să fata a fost strangulată.

6842 afișări
Imaginea articolului Noi detalii în cazul adolescentei de 14 ani din Constanţa, ucisă de tatăl ei. De cât timp era decedată fata atunci când a fost găsită

Noi detalii în cazul adolescentei de 14 ani din Constanţa, ucisă de tatăl ei. De cât timp era decedată fata atunci când a fost găsită

Surse judiciare au declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că rezultatele necropsiei în cazul fetei de 14 ani, ucisă de tată, arată că aceasta a fost strangulată, până la acest moment nefiind rezultate medico-legale care să confirme că a fost injectată cu substanţa necunoscută.

Mai mult, necropsia arată că adolescenta murise cu şase ore înainte de a fi găsită de sora ei, în vârstă de 11 ani, care, în prezent, primeşte ajutor psihologic, fiind în stare de şoc.

În ceea ce îl priveşte pe tată, care a încercat să se sinucidă după ce şi-a ucis fiica, acesta este internat în stare de comă la Spitalul din Constanţa.

Sursele citate arată că acesta a ingerat o substanţă, cel mai probabil folosită în agricultură.

O tânără de 14 ani a murit, vineri, în comuna Săcele, din judeţul Constanţa, primele date arătând că a fost ucisă de tatăl ei. Ulterior, bărbatul a încercat şi el să-şi pună capăt zilelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici