Noi dispariţii. Doi copii, de 14 şi 15 ani, căutaţi de poliţişti după ce au plecat din centrele în care se aflau. FOTO

Doi copii, de 14 şi 15 ani, sunt căutaţi de poliţiştii din Timiş, după ce au plecat din centrele în care se aflau şi nu s-au mai întors.

311 afișări
Imaginea articolului Noi dispariţii. Doi copii, de 14 şi 15 ani, căutaţi de poliţişti după ce au plecat din centrele în care se aflau. FOTO

Doi copii, de 14 şi 15 ani, daţi dispăruţi după ce au plecat din centrele în care se aflau

Potrivit IPJ Timiş, Stoica Sorin Armando ar fi dispărut luni, după ce a plecat din adăpostul de zi în care se afla în Timişoara şi nu s-a mai întors. Băiatul are 1,45 metri înălţime, păr brunet, tuns scurt şi ochii căprui. La data dispariţiei, acesta purta pantaloni de trening de culoare albă şi bluză de culoare gri.

Poliţiştii din Timişoara o caută şi pe Adok Andreea-Mihaela, care ar fi plecat din centrul în care se afla, din Lugoj. Fata are 1,59 metri înălţime, faţă ovală, păr negru şi ochii căprui. În momentul dispariţiei aceasta era îmbrăcată cu o bluză de culoare verde, pantaloni de culoare neagră şi geacă neagră.

Cei care au informaţii care pot duce la găsirea celor doi sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie sau să sune la 112.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici