Noi imagini cu elevii din Buzău care au făcut sex oral în clasă, postate pe Internet

Un nou filmuleţ în care apare adolescenta de 13 ani din Buzău, protagonista unor imagini filmate într-o sală de clasă în timp ce făcea sex oral cu un elev de 14 ani, la Liceul cu Program Sportiv din Buzău, a fost postat pe site-urile pentru adulţi.

679 afișări
Imaginea articolului Noi imagini cu elevii din Buzău care au făcut sex oral în clasă, postate pe Internet

Noi imagini cu elevii din Buzău care au făcut sex oral în clasă, postate pe Internet

Ca şi în primul filmuleţ, imaginile sunt suprinse cu telefonul mobil, într-o sală de clasă a Liceului cu Program Sportiv din municipiul Buzău, unde de această dată adolescenta de 13 ani, elevă în clasa a VII-a, întreţinea relaţii sexuale orale cu doi elevi de 14 ani, colegi de clasă. Noile imagini arată că scena porno este filmată cu două telefoane mobile.

Scandalul de la Liceul cu Program Sportiv din Buzău a luat amploare la sfârşitul săptămânii trecute, când conducerea şcolii a intrat în posesia unui filmuleţ în care o elevă de 13 ani era surprinsă într-o clasă în timp ce făcea sex oral cu un elev de aceeaşi vârstă şi din aceeaşi şcoală, scena fiind filmată cu telefonul mobil de un al treilea elev.

În urma anchetei declanşate de conducerea şcolii, protagoniştii filmului au primit nota 4 la purtare, iar fata a fost mutată la o altă şcoală din oraş.

Conducerea şcolii a mai stabilit că adolescenta îl plătise pe colegul cu care făcea sex oral cu 10 lei pentru a putea realiza filmuleţul cu care intenţiona să-şi facă gelos iubitul în vârstă de 28 de ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, subcomisarul Florina Crucianu, în prezent poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de al Poliţiei municipiului Buzău fac verificări în acest caz.

"Verificările îi vizează pe cei doi minori de 14 ani care au întreţinut raporturi sexuale cu adolescenta de clasa a şaptea şi care sunt cercetaţi pentru întreţinere de raporturi sexuale cu un minor", a spus Crucianu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici