Noi probe în cazul Caracal. Anchetatorii au găsit în maşina lui Gheorghe Dincă o poşetă albastră care nu aparţine fetelor

Anchetatorii au identificat, la percheziţia maşinii lui Gheorghe Dincă, şi o poşetă albastră care nu este a fetelor, Luiza sau Alexandra, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Informaţia a fost confirmată şi de Alexandru Cumpănaşu.

5644 afișări
Imaginea articolului Noi probe în cazul Caracal. Anchetatorii au găsit în maşina lui Gheorghe Dincă o poşetă albastră care nu aparţine fetelor

Noi probe în Cazul Caracal. Anchetatorii au găsit în maşina lui Dincă o poşetă albastră care nu este a fetelor

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că procurorii au identificat, atunci când au verificat prima oară maşina lui Gheorghe Dincă, o poşetă albastră.

Această poşetă nu este nici a Luzei, nici a Alexandrei, arată aceleaşi surse. Informaţia a fost confirmată pentru MEDIAFAX şi de Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei.

Cumpănaşu a mai spus că în maşina lui Dincă au mai fost găsiţi doi cercei, însă doar unul îi aparţinea Alexandrei.

La momentul dispariţiei, Luiza avea un rucsac, care nu a fost găsit.

În cazul Caracal, au fost găsite oase în curtea casei lui Gheorghe Dincă, identificate de anchetatori la momentul percheziţiilor. Analiza INML a stabilit că oasele au ADN-ul Alexandrei.

Însă din oasele identificate în pădure nu a putut fi identificat un profil ADN.

Taguri:
dincă,
poşetă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici