Noi restricţii de trafic în zona şantierului podului peste Dunăre de la Brăila

Reprezentanţii constructorilor podului peste Dunăre de la Brăila anunţă că în zona şantierului vor fi impuse noi restricţii de trafic. Acestea vor intra în vigoare în partea a doua a săptămânii.

3181 afișări
Imaginea articolului Noi restricţii de trafic în zona şantierului podului peste Dunăre de la Brăila

Noi restricţii de trafic în zona şantierului podului peste Dunăre de la Brăila

Restricţiile se vor aplica începând de vineri, 27 ianuarie. Noile reguli vor fi impuse ca urmare a lucrărilor de terasament ce urmează să fie efectuate în zona unei treceri la nivel cu calea ferată. În zona vor fi instalate indicatoare rutiere în vederea fluidizarii traficului auto.

„Traficul rutier pentru accesul la Proprietăţi se va desfăşura pe Strada Bacului cu descărcare în Şoseaua Baldovineşti. Drumul naţional DN2B va fi tranzitat pe sectorul cuprins între intersecţia cu Şos. Baldovineşti şi intersecţia cu DC10. Traseul ocolitor continuă cu DJ 221B până la Calea Galaţi”, a anunţat Viorel Eşanu, responsabil cu monitorizarea lucrărilor la podul peste Dunăre din partea constructorului Astaldi.

Podul peste Dunăre şi drumurile de legătură din judeţele Brăila şi Tulcea ar trebui să fie gata pe parcursul acestui an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici